Monday, October 10, 2011

Major Announcement Live Link

Here or gofrogs.com

9 comments:

Mantikos said...

BIG 12!

EdK said...

Dan Jenkins is happy, Frank Windegger is happy, Gary Patterson is happy, SpitBlood is happy, Dan Snyder is happy, Lou Holtz is happy, shortnkerley is happy (that's huge), Chris Del Conte is happy, even Mack Brown played nicey-nice.

I am just plain sick to my stomach.

I hate the Big 12-10.

EdK said...

Bill Snyder, excuse me.

shortnkerley's said...

I am happy. That along with Nelson Cruz's beisbol raping made me happy.

Rotten Arsenal said...

Fun Fact: The three teams the Big 12 lost had a combined 1-3 record in BCS games. So, we have as many BCS wins as the teams that left (and the same record as Nebraska).

Where that puts us:
Oklahoma 3-5
Texas 3-1
TCU 1-1
Kansas 1-0
Kansas State 0-1
Texas Tech 0-0
Baylor 0-0
Missouri 0-0
Oklahoma State 0-0
Iowa State 0-0

Now, that's pretty meaningless, but what the heck.

Slay Purple said...

Since CDC arrived on Campus
- 1 Rose Bowl win (undefeated season)
- 1 College World Series Appearance
- $164 million stadium
- 2 BCS conference invitations

BuckNasty said...

Alot of credit is still due to the former ADs, Danny Morrison and Eric Hyman. Without those guys, we wouldn't be where we are today. We've been very lucky to have great athletic directors the past decade.

Lyle Lanley said...

Great point, Buck.

Á Phàm Liêu said...

Niềm tin vào chất lượng hàng hóa của người Nhật Bản (https://muahangtrenamazon.org/p/dich-vu-order-hang-tu-amazon-nhat-ban-ve-viet-nam-gia-re.html) xuất phát từ sự tự nhận thức và ý chí vươn lên của con người ở quốc gia này từ xa xưa, nhất là tinh thần đoàn kết và lòng tự tôn dân tộc trải qua hàng trăm năm lịch sử phát triển với nhiều thăng trầm và biến cố
Ngoài ra, Amazon còn có chế độ Sale off mạnh mỗi ngày và các dịp lễ như Black Friday, Haloween… (https://donghotrenamazon.com/p/nhan-order-dong-ho-nhat-ban-tren-trang-amazon-co-jp.html)
Uniqlo mở cửa hàng đầu tiên tại Hiroshima, Nhật Bản (http://muahangamazon.net/nhan-order-hang-uniqlo-nhat-ban-ve-viet-nam-gia-re.html), sau đó đến nay thương hiệu này đã không ngừng phát triển và trở thành một trong 5 hãng thời trang bán lẻ lớn hàng đầu thế giới (Zara, H&M, GAP, The Limited, Uniqlo).
Nhưng để mua được hàng trên Amazon Nhật trước hết bạn cần có vốn tiếng Nhật (https://sieuthiamazon.com/nhan-order-giay-adidas-nhat-chinh-hang-ve-viet-nam-gia-re.html) cơ bản đủ để tìm kiếm và đọc hiểu thông tin sản phẩm cũng như thực hiện các bước đặt hàng, tiếp theo bạn cần có thẻ thanh toán Master/Visa.
Những mặt hàng như công nghệ điện tử, mỹ phẩm, quần áo, collagen…luôn được nhiều người dùng thế giới nói chung và Việt Nam nói riêng đặc biệt yêu thích và đặt mua thông qua các trang thương mại điện tử như eBay hay Amazon.jp của Nhật (https://hangcaocap.org/p/dia-chi-order-hang-nhat-ban-chinh-hang-gia-re-tai-tphcm.html).